Ana içeriğe atla

Wordpress'te Güvenlik

Wordpress'i kullanırken standart kurulum ve kullanımın dışına çıkmak önemlidir. Standart olarak gelen tüm özelliklerin açıkları bir çok hacker veya bu işe meraklı kişiler tarafından kolay tahmin edilen bir bilgilerdir.

Şimdi bir kaç güvenlik önlemi alarak sisteminizi en azından yarım bilgisiyle sitenize zarar vermek isteyen çomar kesimden nasıl koruruz onlara bakalım.

 

  • Sitenize Admin veya kullanıcı giriş alanına üst üste giriş yapılamaması için Limit Login Attempts Reloaded eklentisini buradan indirip kurabilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

C# Windows Form X butonuna basınca yapılacak eylemler. Form Closed Event

Windows Form uygulamasında X kapat alanına tıklandığında yapılacak en basit eylem aşağıdaki gibidir. Event alanında FormClosed çift tıklanarak bu alana aşağıdaki kod yazılır. X ile çıkış yapıldığında "Kapatma Uyarısı" belirecektir. Yes yapılırsa çıkış No yapılırsa program çalışmaya devam edecektir.

C#.Net DataGridView kontrolü Genel Özellikleri

C#.Net DataGridView kontrolü Genel Özellikleri DataGridView kontrolü hücrelerden ve satırlardan oluşan tablo gösterimini sağlayan gelişmiş bir kontroldür. Veri tabanıyla bağlantı yapılarak tabloların gösterimi sağlanabilir veya program içerisinden statik veri girişi ile veri gösterimi sağlanabilir. DataGridView’in belirli özelliklerinden ve olaylarından bahsedelim.