Ana içeriğe atla

Seo anahtar kelime taraması

Anahtar Kelime taraması için Ahrefs

Piyasadaki en eksiksiz anahtar kelime araştırma aracı
Anahtar Kelimeler Explorer, birçok yönden etkileyici bir anahtar kelime aracıdır. İşte bunu özel yapan sadece birkaç şey:

Binlerce anahtar kelime önerisi - Mükemmel anahtar kelime fikirlerinden asla kaçmayın! Anahtar Kelimeler Explorer, her ay yeni verilerle güncellenen 3 milyardan fazla anahtar kelimeden oluşan devasa bir veritabanında çalışır.

100'den fazla ülke destekleniyor - Yalnızca ABD'ye özgü sonuçları getiren diğer veritabanlarının aksine, size 100'den fazla ülke için veri sağlıyoruz. (Ve ülkeniz muhtemelen bu listede!)

Doğru "Arama hacmi" - Google’ın Anahtar Kelime Planlayıcı’ndan temel arama hacmine büyük miktarda tıklama akışı verileri modellemesiyle hesaplanan yüksek doğruluklu arama hacmi sayıları elde edin.

Anahtar kelime zorluk puanı - Anahtar kelime fikirleriniz arasında “düşük asılı meyve” bulun. KD puanımız, anahtar kelimeniz için geçerli üst sıradaki sayfalara göre sıralamanın ne kadar zor olacağını hesaplar.

"Tıklama Sayısı" metriği - Bir anahtar kelimenin yüksek bir arama hacmi olması, kullanıcıların arama sonuçlarını tıkladığı anlamına gelmez. Ahrefs, anahtar kelimeleriniz için gerçek "tıklama" verilerini gösteren tek araçtır.

Gelişmiş metrikler - Başka bir aracın size göstermeyeceği gelişmiş metrikleri alın: dönüş oranı, arama başına tıklama sayısı, tıklamaların% 'si, tıklamaların%' si ve daha fazlası! Büyük hacimli tıklama akışı verilerini işleyerek, SEO'da kazanmanız gereken sayıyı hesaplayabiliriz.

SERP'ye genel bakış ve Konumlar Geçmişi - Üst sıradaki sayfaların SEO metriklerine hızlı bir şekilde göz atın ve geçmiş yıldaki sıralama geçmişini görün.

Anahtar kelimeler listeleri - İhtiyacınız olan referanslar için favori anahtar kelimelerinizin listelerini oluşturun.







Bu blogdaki popüler yayınlar

C# Windows Form X butonuna basınca yapılacak eylemler. Form Closed Event

Windows Form uygulamasında X kapat alanına tıklandığında yapılacak en basit eylem aşağıdaki gibidir. Event alanında FormClosed çift tıklanarak bu alana aşağıdaki kod yazılır. X ile çıkış yapıldığında "Kapatma Uyarısı" belirecektir. Yes yapılırsa çıkış No yapılırsa program çalışmaya devam edecektir.

C#.Net DataGridView kontrolü Genel Özellikleri

C#.Net DataGridView kontrolü Genel Özellikleri DataGridView kontrolü hücrelerden ve satırlardan oluşan tablo gösterimini sağlayan gelişmiş bir kontroldür. Veri tabanıyla bağlantı yapılarak tabloların gösterimi sağlanabilir veya program içerisinden statik veri girişi ile veri gösterimi sağlanabilir. DataGridView’in belirli özelliklerinden ve olaylarından bahsedelim.